Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0

kandydatów

Etat Chef Steward / Kierownik Zaplecza Gastronomicznego

Firma: Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA miejsce pracy: Jachranka

Chef Steward / Kierownik Zaplecza Gastronomicznego
Miejsce pracy: Jachranka
Opis stanowiska:
  • Nadzoruje utrzymanie czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
  • Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
  • Kierowanie, planowanie codziennej pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
  • Nadzoruje utrzymanie optymalnej ilości sprzętu gastronomicznego w operacji,
  • Wykazuje się znajomością procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
  • Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
  • Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność.
Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.


Pozostałe oferty pracy w firmie Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz

« Powrót do strony kategorii
Czy ta oferta pracy jest nieaktualna? Powiadom nas!   
Poleć ofertę pracy
Data dodania: 29-04-2022
Wyświetleń: 191