Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0
kandydatów
Chef Steward / Kierownik Zaplecza Gastronomicznego
Firma: Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA miejsce pracy: Jachranka
Chef Steward / Kierownik Zaplecza Gastronomicznego
Miejsce pracy: Jachranka
Opis stanowiska:
- Nadzoruje utrzymanie czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
- Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
- Kierowanie, planowanie codziennej pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
- Nadzoruje utrzymanie optymalnej ilości sprzętu gastronomicznego w operacji,
- Wykazuje się znajomością procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
- Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
- Wysoka kultura osobista, otwartość,
- Dyspozycyjność.
Oferujemy:
- Przejrzyste zasady wynagradzania,
- Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
- Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
- Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Praca Pracownik Obsługi Hotelu
Praca Pracownik restauracji mazowieckie
Praca Chef Steward / Kierownik Zaplecza Gastronomicznego
Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Praca Wyśmierzyce
Praca Kierownik ds. Gastronomii
Praca Mordy
Pozostałe oferty pracy w firmie Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Data dodania: 29-04-2022
Wyświetleń: 191
Wyświetleń: 191