Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0

kandydatów

Etat Executive Sous Chef

Firma: Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA miejsce pracy: Jachranka

Czujesz się kimś wyjątkowym, jesteś pasjonatem gościnności i Masz odwagę pójść dalej…

Czujesz w sobie ducha zdobywcy i najbardziej pasjonuje Cię gotowanie i poszukiwanie nowych smaków.

Dołącz do naszego zespołu i aplikuj na stanowisko:

Executive Sous Chef
Miejsce pracy: Jachranka
Opis stanowiska:
  • Wspieranie Executive Chefa w zakresie kierowania i koordynacji wszelkich działań w kuchni hotelowej
  • Zarządzanie, koordynacja i kreowanie menu kuchni hotelowej,
  • Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych,
  • Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji,
  • Zarządzanie, koordynowanie i organizowanie pracy podległemu zespołowi,
  • Dbałość o efektywne planowanie kosztów kuchni,
  • Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
  • Wykształcenie gastronomiczne,
  • Znajomość kuchni międzynarodowej oraz śledzenie aktualnych trendów kulinarnych,
  • Bardzo dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność.
Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
  • Udział w konkursach kulinarnych i szkoleniach,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.


Pozostałe oferty pracy w firmie Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz
w firmie: , Wybierz

« Powrót do strony kategorii
Czy ta oferta pracy jest nieaktualna? Powiadom nas!   
Poleć ofertę pracy
Data dodania: 26-04-2022
Wyświetleń: 139