Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0
kandydatów
Executive Sous Chef
Firma: Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA miejsce pracy: Jachranka
Czujesz się kimś wyjątkowym, jesteś pasjonatem gościnności i Masz odwagę pójść dalej…
Czujesz w sobie ducha zdobywcy i najbardziej pasjonuje Cię gotowanie i poszukiwanie nowych smaków.
Dołącz do naszego zespołu i aplikuj na stanowisko:
Executive Sous Chef
Miejsce pracy: Jachranka
Opis stanowiska:
- Wspieranie Executive Chefa w zakresie kierowania i koordynacji wszelkich działań w kuchni hotelowej
- Zarządzanie, koordynacja i kreowanie menu kuchni hotelowej,
- Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych,
- Planowanie, sporządzanie zamówień na surowce niezbędne do bieżącej produkcji,
- Zarządzanie, koordynowanie i organizowanie pracy podległemu zespołowi,
- Dbałość o efektywne planowanie kosztów kuchni,
- Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
- Wykształcenie gastronomiczne,
- Znajomość kuchni międzynarodowej oraz śledzenie aktualnych trendów kulinarnych,
- Bardzo dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
- Wysoka kultura osobista, otwartość,
- Dyspozycyjność.
Oferujemy:
- Przejrzyste zasady wynagradzania,
- Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
- Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
- Udział w konkursach kulinarnych i szkoleniach,
- Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Pozostałe oferty pracy w firmie Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Data dodania: 05-11-2021
Wyświetleń: 170
Wyświetleń: 170